Last modified: 2009-07-25 14:28:46 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 19844 - Incorrect language of log enteries
Incorrect language of log enteries
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
1.16.x
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-07-20 13:58 UTC by Leinad
Modified: 2009-07-25 14:28 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Leinad 2009-07-20 13:58:11 UTC
After changes in r53534 log entries are in English although in conf default language is different.
Comment 1 Chad H. 2009-07-20 14:01:05 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 19836 ***
Comment 2 Leinad 2009-07-20 14:09:28 UTC
(In reply to comment #1)
> 
> *** This bug has been marked as a duplicate of bug 19836 ***
> 

You are mistaken(!).

Mike reported bug at 2009-07-20 04:19 UTC. Wrong revision was committed at 06:29, 20 July 2009.

I don't think that Mike is a clairvoyant :D 
Comment 3 Leinad 2009-07-20 14:29:49 UTC
There is only similar title, but issue is strongly different.
Comment 4 Alexandre Emsenhuber [IAlex] 2009-07-23 21:55:29 UTC
I can't reproduce it for now, but more details would help: which page exactely? Special:RecentChanges, Special:Log, ... for which type of log entry? ...  
Comment 5 Leinad 2009-07-25 14:28:46 UTC
I just updated to the latest revision and now everything looks ok. (Previously problem was with Special:RecentChanges.)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links