Last modified: 2009-02-19 20:13:58 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 17574 - $wgMaxRedirect setting not being applied correctly?
$wgMaxRedirect setting not being applied correctly?
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 17570
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Redirects (Other open bugs)
1.15.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-02-19 20:07 UTC by Russell Blau
Modified: 2009-02-19 20:13 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Russell Blau 2009-02-19 20:07:56 UTC
The current (r47457) software is bypassing double-redirects on enwiki, even though, as far as I can tell, $wgMaxRedirects is still at its default value of 1.  (I can't verify this fact, though.)  With this setting, double redirects should not be followed.  The software is acting as if $wgMaxRedirects were set to 2.  See:

[[User:R'n'B/R1]], a triple-redirect
[[User:R'n'B/R2]], a double-redirect, and 
[[User:R'n'B/R3]], a single-redirect.
Comment 1 P.Copp 2009-02-19 20:13:58 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 17570 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links