Last modified: 2010-05-15 15:28:17 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 1452 - Search with PRE tag = NO result
Search with PRE tag = NO result
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Search (Other open bugs)
1.3.x
PC Linux
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-02-02 17:35 UTC by Ben
Modified: 2010-05-15 15:28 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Ben 2005-02-02 17:35:34 UTC
Hi,
Search function inside a <pre> balise is impossible.
No result with words inside (pre) tag !

Thanks for your help... & good luck
Comment 1 Brion Vibber 2005-04-21 10:53:45 UTC
I don't understand what this means.

Can you provide a test case? Detailed descriptions of steps to take to reproduce the problem would be very helpful.
Comment 2 Ben 2005-04-21 18:00:24 UTC
Hi,

Version: MediaWiki 1.3.7

If I insert a text inside a balide <pre> like "<pre>Hello world !</pre>" in a page
and I looks for the word "world", this page isn't in the result because "world"
is in "<pre>" balise !

If I insert a (normal) text in a page, the result is correct.

I hope you will understand my example.

Thanks,
--
Ben
Comment 3 Brion Vibber 2005-04-22 13:04:50 UTC
Ok, I tested this on 1.3.12 and 1.4.2 on MySQL 4.0.23 and I cannot reproduce a
problem.

Steps taken:
1. Created a page [[Hi1]] containing text "<pre>Hello world !</pre>"
2. Created a page [[Hi2]] containing text "Hello world !"
3. Ran a search for "world"

Both pages Hi1 and Hi2 are returned in the search.

Note that 1.3.7 is really old. There have been a number of security fixes in
later 1.3.x releases, and many bug fixes and improvements in 1.4.
Comment 4 Ben 2005-04-22 13:35:57 UTC
Thank you for your reply..

In fact, after another test, it works !?

Sorry about that, I don't now where was the problem !

Bye,
--
Ben

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links