Last modified: 2008-07-05 09:44:50 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 14517 - We would like to have a logo set at http://se.wikimedia.org
We would like to have a logo set at http://se.wikimedia.org
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Site requests (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://se.wikimedia.org
: shell
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-06-12 19:53 UTC by Micke Nordin
Modified: 2008-07-05 09:44 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Micke Nordin 2008-06-12 19:53:46 UTC
We would like to have a logo set at  http://se.wikimedia.org

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/Wikimedia_Sverige_logo.svg is the picture that should be used, but I don't now if it's the correct size or not.

/Micke
Comment 1 Micke Nordin 2008-06-13 08:01:53 UTC
I understand that a localy uploaded .png with the size 135 * 135 px is preferred? I have made such a picture but I cant upload it local just yet, so it would be good to put this request on hold untill that logo can be used. If I'm wrong however, and the .svg file can be used with equal results, please go ahead and set the logo.

/Micke
Comment 2 Micke Nordin 2008-06-13 19:00:54 UTC
[[Image:Wikimedia Sverige logo.png]] (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Wikimedia_Sverige_logo.png) is now available from Commons so please go ahead and set the logo with which ever version is the best. I tried to upload it localy but I get the following error message: "The upload directory (public) is missing and could not be created by the webserver." If you could also fix this problem we would be glad as we would like to have the logo available localy and not on Commons.

/Micke 
Comment 3 Brion Vibber 2008-06-20 20:24:45 UTC
I've tweaked permissions on the upload directories -- it should work now if you try to upload it again.
Comment 4 Micke Nordin 2008-06-21 08:20:53 UTC
I've uploaded the file to [[:Image:Logo.png]] http://upload.wikimedia.org/wikimedia/se/c/c9/Logo.png now, it would be much appreciated if you could set the logo to that file in localsettings for se.wikimedia.org. We are using monobook.css to display the logo at this time.

Thanks,

Micke
Comment 5 JeLuF 2008-07-04 20:43:19 UTC
Please close bugs after they have been processed.
Comment 6 Micke Nordin 2008-07-05 07:50:30 UTC
Only this bug isn't resolved, we are still displaying the logo through css...

/Micke
Comment 7 JeLuF 2008-07-05 08:01:59 UTC
According to the config file, the logo has been changed.
According to the page info, only one logo gets loaded.
According to the page source, the logo has been changed:
   <a style="background-image: 
      url(http://upload.wikimedia.org/wikimedia/se/b/bc/Wiki.png);" 
      href="/wiki/Huvudsida" title="GĂ„ till huvudsidan [z]" 
      accesskey="z"></a>

Perhaps you also load it by CSS. But that's not neccessary.
Comment 8 Micke Nordin 2008-07-05 08:09:20 UTC
Ok, if that is the case, great! I removed the logo settings from monobook.css and the logo disapeared though. But perhaps that's just a temporary glitch?

/Micke

Comment 9 JeLuF 2008-07-05 08:17:56 UTC
The image file name on the Wiki is wrong.

Please upload the logo as Wiki.png, not as Logo.png.
Comment 10 Micke Nordin 2008-07-05 09:44:50 UTC
Excelent! Everything is working now, thanks!

/Micke 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links