Last modified: 2008-05-28 01:02:14 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 14284 - E-mail auth link not working in MSIE
E-mail auth link not working in MSIE
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 6957
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Email (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://ko.wikipedia.org/
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-27 06:52 UTC by Kyungjoon Lee
Modified: 2008-05-28 01:02 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Kyungjoon Lee 2008-05-27 06:52:46 UTC
Hi,

In the e-mail authentication message, [[Special:ConfirmEmail]] appears as a localized string, such as [[특수기능:ConfirmEmail]].

In the message, 특수기능 is expanded as %ED%8A%B9%EC%88%98%EA%B8%B0%EB%8A%A5
However, when you click on the link in MSIE, it gets expanded to %C3%8D%C2%8A%C2%B9%C3%AC%C2%88%C2%98%C3%AA%C2%B8%C2%B0%C3%AB%C2%8A%C2%A5

Consequently, the authentication will fail.

Workaround: use [[Special:]] without urlencoding

Tested with Gmail and MSIE6. Could this be a Gmail problem?
Comment 1 Kyungjoon Lee 2008-05-27 06:53:59 UTC
User workaround: copy and paste the link instead of clicking on it.
Comment 2 Brion Vibber 2008-05-28 01:02:14 UTC
Sounds like it's probably the same as bug 6957...

I can confirm this with ko.wikipedia.org, Gmail, and IE 6.0 on XP SP 2.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 6957 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links