Last modified: 2010-05-15 16:03:01 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 14069 - Image redirects on foreign image repository broken with eAccelerator
Image redirects on foreign image repository broken with eAccelerator
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
1.13.x
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-10 16:36 UTC by Bryan Tong Minh
Modified: 2010-05-15 16:03 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Bryan Tong Minh 2008-05-10 16:36:08 UTC
Image redirects on foreign image repository don't with eAccelerator. They simply appear as a non-existent page. 

The problem appears to lie around line 108 in filerepo/LocalRepo.php
Comment 1 Bryan Tong Minh 2008-05-10 19:38:01 UTC
Fixed by vasilvv in r34595.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links