Last modified: 2005-01-24 16:42:37 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 1388 - Logo in IE 6 SP1 shown with offset transparent twin
Logo in IE 6 SP1 shown with offset transparent twin
Status: CLOSED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
PC Windows 2000
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks: 640
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-01-23 08:56 UTC by Zigger
Modified: 2005-01-24 16:42 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
Screenshot of twinned hu.wp logo (24.96 KB, image/png)
2005-01-23 08:57 UTC, Zigger
Details

Description Zigger 2005-01-23 08:56:41 UTC
With IE 6 SP1 and as an anonymous user or as a registered user using the
Monobook skin, the transparent hu.wikipedia.org logo is displayed twice, but
offset horizontally by a few pixels the second time.  Displays ok with Firefox
1.0.  Displays ok with Nostalgia and Classic skins.  Screenshot to follow...
Comment 1 Zigger 2005-01-23 08:57:38 UTC
Created attachment 213 [details]
Screenshot of twinned hu.wp logo
Comment 2 Tom Gilder 2005-01-23 10:21:39 UTC
Get an admin to remove this from http://hu.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Monobook.css ...


/* Temp IE fix to stop it re-fetching the logo */
#p-logo a {
  background-image: url(/images/wiki-hu.png)!important;
}
Comment 3 Peter Gervai (grin) 2005-01-24 16:30:18 UTC
damn bloody IE.
css fragment removed, check now, close if fixed
Comment 4 Zigger 2005-01-24 16:42:37 UTC
After pressing Ctrl-F5 in IE6, it displays correctly now.  It looked like it was
in a foreign language before.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links