Last modified: 2006-02-01 13:13:20 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 136 - "What links here" on images seems to be completely empty
"What links here" on images seems to be completely empty
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 97
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-08-16 06:05 UTC by Timwi
Modified: 2006-02-01 13:13 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-08-16 06:05:24 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=968603&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Nobody/Anonymous - nobody  2004-06-08 04:56


After WP came back online, I found that the "What links 
here" in the few images I checked says that no pages 
link to them.

The ones I looked at were those linked to from 
[[National Gallery of Canada]] and [[Tom Thomson]].  I 
know that the National Gallery of Canada image on top 
worked just prior to WP going down, because I posted it 
myself just a couple of days ago!

RealGrouchy (cardshark at rogers dot com)

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-06-08 09:27
Sender: nobody
Logged In: NO 

This is a duplicate of  bug #966936. And it's still not fixed.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-09 13:00
Sender: nobody
Logged In: NO 

Related bugs: #966936, #584445
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-09 14:20
Sender: SF user teunspaans

a volunteer on nl reported that [[special:Unusedimages]] lists 
many images that do not belong there.

Example:
http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nachtwacht
http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:RembrandtNightwatch.j
pg

-------------------------------------------------
Date: 2004-06-09 14:33
Sender: SF user teunspaans

a volunteer on nl reported that [[special:Unusedimages]] lists 
many images that do not belong there.

Example:
http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Nachtwacht
http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:RembrandtNightwatch.j
pg

-------------------------------------------------
Date: 2004-07-07 00:25
Sender: nobody
Logged In: NO 

This is still a duplicate of #966936. And it's *STILL* not fixed.
This isn't a developer problem; this is a problem where the 
database didn't get converted properly. The site 
administrators need to do something about this; it's impossible 
to cull old and bad imaged without the WLH working.
-------------------------------------------------
Date: 2004-07-07 14:59
Sender: SF user teunspaans

dear 'nobody',
u r right about shaking this up, could u pls explain what 
administrators can do about it?

-------------------------------------------------
Date: 2004-08-09 06:05
Sender: SF user gdrago23

(This is 'nobody'. My accursed machine now allows me to log in.)

Admins could rebuild the imagelinks table. That's all that's
required, really, and we wouldn't have to do this nonsense.
It's now more than two months, and still not done. Do I have
to stop being polite and piss on someone's shoes to get
anything done around here?
-------------------------------------------------
Date: 2004-08-09 06:15
Sender: SF user vibber

The code doesn't currently add entries to the link tables that 
would appear in "What links here", so rebuilding the tables would
do
nothing to help this bug.

-------------------------------------------------
Date: 2004-08-16 08:01
Sender: SF user timwi

This bug has been migrated to MediaZilla:
http://bugzilla.wikipedia.org/show_bug.cgi?id=97
Please leave additional comments or attachments there.
Comment 1 Addicted 2004-08-16 13:35:12 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 97 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links