Last modified: 2011-04-14 15:14:23 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 13534 - Template forged in an extension not parsed anymore
Template forged in an extension not parsed anymore
Status: NEW
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
1.13.x
All All
: Low normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-27 16:27 UTC by mgth
Modified: 2011-04-14 15:14 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description mgth 2008-03-27 16:27:05 UTC
I use my own function extention that return wikitext containing templates link "{{ | }}" 
It used to work in 1.11 : the link was parsed and replaced, but with new parser it just show the template code.
It still work with standard links : [[ ]] but no more with templates ones {{ | }}

now using 1.13-svn but did not work in release 1.12.0

did I missed something, or is that a real bug...?

Thank you.
Comment 1 Thomas Bleher 2008-03-27 20:02:30 UTC
I guess this is the same issue as Bug 12906. You could try the workaround there.
Comment 2 Brion Vibber 2008-03-28 19:35:30 UTC
Please provide the exact template code used as an example, otherwise there's no possible way to test or debug the issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links