Last modified: 2012-09-27 01:14:32 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 13185 - No line break after 'subpages' class in Modern skin
No line break after 'subpages' class in Modern skin
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Interface (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal enhancement (vote)
: ---
Assigned To: River Tarnell
http://meta.wikimedia.org/wiki/Templa...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-28 17:36 UTC by Jon Harald Søby
Modified: 2012-09-27 01:14 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Jon Harald Søby 2008-02-28 17:36:22 UTC
The summary might be bad; it's a bit hard (for me) to describe this with few words. The thing is that when a subpage is the target of a redirect, the message "(Redirected from $1)" don't go to a line. The same goes for the message "← $1" in ?action=delete mode, and the "Setting protection level for $1" message. In other words, the <span> with the class 'subpages' should have a line break after it when there is something else in its div (with the class 'contentSub'). See the URL for an example.
Comment 1 Jon Harald Søby 2008-02-28 17:37:17 UTC
spelling:

The thing is that when a subpage is the target of a redirect, the
message "(Redirected from $1)" don't go to a line.

»

The thing is that when a subpage is the target of a redirect, the message "(Redirected from $1)" doesn't go to a new line.
Comment 2 River Tarnell 2008-04-30 09:53:48 UTC
fixed in r34038
Comment 3 Chad H. 2008-08-06 15:59:08 UTC
Fixed a few months ago, closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links