Last modified: 2008-02-26 23:29:31 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 13069 - SVG rendering and image uploads
SVG rendering and image uploads
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
1.12.x
All All
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://nationstates.wikia.com/wiki/Ma...
:
Depends on:
Blocks: svg
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-19 10:55 UTC by Blast
Modified: 2008-02-26 23:29 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Blast 2008-02-19 10:55:21 UTC
I am uncertain whether or not Bugzilla accepts Wikia bug reports, but I was directed here by their site. The bug manifests itself in that SVGs (and at least one PNG) are displayed as a gray box with "Error creating thumbnail: Unable to create destination directory" on it. Other images are displayed as red links, even though they exist on the server—their Image: pages, however, do not: they can be retrieved from the various image version links, but they are not technically "there".

You can take a look at the effects here: http://nationstates.wikia.com/wiki/Adygea
Comment 1 Brion Vibber 2008-02-26 21:24:16 UTC
This is almost certainly a problem with missing directories or bad directory permissions on the server. You'll have to check with the wikia server admins.
Comment 2 Blast 2008-02-26 22:09:02 UTC
No other—to my knowledge—Wikia has this problem. Wouldn't it affect everything if it was a root problem (as I guess you're suggesting—?)?
Comment 3 Brion Vibber 2008-02-26 23:29:31 UTC
Speaking from experience on our system, it is likely that the individual subdirectory for your wiki is missing/incorrectly permissioned.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links