Last modified: 2008-02-08 01:59:41 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12947 - Internal wiki setup problem
Internal wiki setup problem
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
Site requests (Other open bugs)
unspecified
All All
: High major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
: shell
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-06 22:43 UTC by FT2
Modified: 2008-02-08 01:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description FT2 2008-02-06 22:43:40 UTC
Hi,

Somethings not right with the config of new wiki wg.en.wikipedia.org

I have asked a second person to try this, they confirm they get the same errors.

I'm not sure 100% what's up. Some kind of page redirect problem in the web server or config perhaps??

If you enter a page like:
http://wg.en.wikipedia.org/wiki/Discussion%20board
instead of the normal "this page doesnt exist click here to create it", you get an error.

Ditto an error when you create a new page and click the "save" button. Address bar displays "http://wg.en.wikipedia.org/w/index.php?title=Main_Page&action=submit" and the browser returns an error "The page cannot be displayed".
Comment 1 Tim Starling 2008-02-08 01:59:41 UTC
fixed

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links