Last modified: 2010-05-15 15:59:46 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12903 - parse error, syntax error
parse error, syntax error
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Installer (Other open bugs)
1.11.x
PC Linux
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-04 03:06 UTC by ranchnachos
Modified: 2010-05-15 15:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description ranchnachos 2008-02-04 03:06:56 UTC
Well, I just downloaded this today, uploaded using FileZilla and on the install when it checks all the environment stuff this is what i got:


Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')' in /includes/Sanitizer.php on line 1209

Just thought you should know.
Comment 1 Roan Kattouw 2008-02-04 15:17:23 UTC
Are you sure you're running PHP 5 as opposed to PHP 4?
Comment 2 Brion Vibber 2008-02-04 19:32:40 UTC
Sounds more like the file was cut off partway through upload. (I can confirm that includes/Sanitizer.php is correct in the 1.11.1 release.)

Try uploading again?
Comment 3 ranchnachos 2008-02-05 03:51:21 UTC
running PHP 5.
I'm changing the OS to Linux. I forgot that I'm not hosting on my own computer. (stupid me.)
And I'll upload santitizer.php again.
Comment 4 ranchnachos 2008-02-06 01:44:02 UTC
strange, but it worked.  deleted the file, and reuploaded.  all is well.

Closing bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links