Last modified: 2008-01-30 22:45:23 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12795 - When moving a page, the "what links here" to the old name does not work
When moving a page, the "what links here" to the old name does not work
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/w/index.php?t...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-26 03:39 UTC by Justin Anthony Knapp
Modified: 2008-01-30 22:45 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Justin Anthony Knapp 2008-01-26 03:39:04 UTC
On the English Wikipedia, I moved "Mahasamghika" to "Mahāsāṃghika" and the text reading "{links}" after the old name leads to the link http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Whatlinkshere/%243 (that is, http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Whatlinkshere/$3), instead of http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Whatlinkshere/Mahasamghika. This also happened yesterday, when I moved several pages; this bug has existed for at least 20 hours.
Comment 1 Justin Anthony Knapp 2008-01-26 05:35:41 UTC
Also, the link below that text which reads "check" directs the reader to http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Whatlinkshere/$4.
Comment 2 Justin Anthony Knapp 2008-01-30 22:45:23 UTC
Apparently, this was fixed somehow somewhen by someone.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links