Last modified: 2008-01-23 17:55:51 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12737 - Special:ExpandTemplates not correctly expanding templates
Special:ExpandTemplates not correctly expanding templates
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki extensions
Classification: Unclassified
ExpandTemplates (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://fr.wikipedia.org/w/api.php?act...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-22 14:52 UTC by NicoV
Modified: 2008-01-23 17:55 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description NicoV 2008-01-22 14:52:59 UTC
Hi,

I first saw this problem in the API (see http://www.mediawiki.org/wiki/API:Expanding_templates_and_rendering ), but the problem is also present for Special:ExpandTemplates

* expandtemplates seems to work for only one level of templates (templates inside templates are not expanded)
* expandtemplates doesn't take into account <includeonly> or <noinclude>

For example, on the French Wikipedia, [http://fr.wikipedia.org/w/api.php?action=expandtemplates&text=%7B%7Be%7D%7D expandtemplates] for [[:fr:Template:e|<nowiki>{{e}}</nowiki>]] gives <nowiki><includeonly>{{exp|e}}</includeonly><noinclude>
{{/Documentation}}
</noinclude></nowiki>
Comment 1 Raimond Spekking 2008-01-22 14:57:48 UTC
Dupe of bug 12726?
Comment 2 NicoV 2008-01-23 17:55:51 UTC
At least it is fixed with r30064. Thanks

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links