Last modified: 2008-01-16 05:40:02 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12648 - Special:Sitematrix doesn't show the first header properly when no local message
Special:Sitematrix doesn't show the first header properly when no local message
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 12634
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-16 01:18 UTC by Danny B.
Modified: 2008-01-16 05:40 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Danny B. 2008-01-16 01:18:41 UTC
http://cs.wikiquote.org/wiki/Speci%C3%A1ln%C3%AD:SiteMatrix

shows "<sitematrix>" as header since [[q:cs:MediaWiki:Sitematrix]] doesn't exist (although it should take default from messages php file)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Speci%C3%A1ln%C3%AD:SiteMatrix

shows proper header because [[w:cs:MediaWiki:Sitematrix]] exists (although it has the same content as default message)
Comment 1 Brion Vibber 2008-01-16 05:40:02 UTC
Duping to bug 12634; looks like some bad order of ops in some recently changed extensions.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 12634 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links