Last modified: 2008-01-16 07:25:47 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12611 - Bot flag ignored in recent changes.
Bot flag ignored in recent changes.
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
1.11.x
All All
: High critical with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://ksh.wikipedia.org/w/index.php?...
:
: 12633 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-13 16:38 UTC by Purodha Blissenbach
Modified: 2008-01-16 07:25 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
patch for Article.php (637 bytes, patch)
2008-01-13 17:48 UTC, Alexandre Emsenhuber [IAlex]
Details

Description Purodha Blissenbach 2008-01-13 16:38:17 UTC
In the ksh Wikipedia, recentchanges are being clutted with messages from a bot, ReDirBot.
Removing the bot flag and setting it again did not change the obnoxiois behaviour. The bot has been temorarily suspended, until the problem is solved.
Comment 1 Alexandre Emsenhuber [IAlex] 2008-01-13 17:48:27 UTC
Created attachment 4539 [details]
patch for Article.php

It seems to only the case for new articles, see http://ksh.wikipedia.org/w/index.php?title=Spezial:Letzte_%C3%84nderungen&hidebots=0

Reason : Article::doEdit() now requires unconditionnaly the EDIT_FORCE_BOT flag to mark the edit as bot, but Article::insertNewArticle() doesn't add it if the edit should be marked as bot, here a patch to fix it.
Comment 2 Victor Vasiliev 2008-01-13 17:58:43 UTC
Fixed in r29699
Comment 3 Brion Vibber 2008-01-16 07:25:47 UTC
*** Bug 12633 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links