Last modified: 2010-05-15 15:33:56 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 1261 - New categories with apostrophes doesn't display well
New categories with apostrophes doesn't display well
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 1201
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Categories (Other open bugs)
1.4.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://ca.wikipedia.org/wiki/Categori...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-01-04 16:37 UTC by joanjoc
Modified: 2010-05-15 15:33 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description joanjoc 2005-01-04 16:37:04 UTC
When an article or category (for example [[ca:Halogen]]) is assigned to a 
category that contains an apostrophe in the name (for example 
[[ca:Categoria:Grups d'elements químics]]), then in the special page category 
list, appears the apostrophe with an "\" symbol before the apostrophe. 
Appearing the already existent category ([[ca:Categoria:Grups d'elements 
químics]]), and the bad new one ([[ca:Categoria:Grups d\'elements químics]]). 
I think that this is a bug existent on our wikipedia since the version change 
to the 1.4beta3.
Comment 1 Zigger 2005-01-04 16:39:10 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 1201 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links