Last modified: 2008-09-12 15:15:03 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12381 - Editing not working, or rather: working with exceptions
Editing not working, or rather: working with exceptions
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Page editing (Other open bugs)
unspecified
PC Windows XP
: Normal major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-12-22 16:07 UTC by jasper
Modified: 2008-09-12 15:15 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description jasper 2007-12-22 16:07:00 UTC
Hello,

since this week I can't edit some things on some pages on my own wiki-installation. I could before, this is new behavior.

What happens:

- I can't make any edits to the 'main page'. When I click 'edit' I get the edit-page, when I click 'save' (also without making any edits) I get an 'internal server error' message.

- I can't edit the first entry on my main page. Same as with the 'main page'.

- I can edit all other pages, but when I try and enter 'http://' I get the 'internal server error' message again. In fact, it looks as if the exact combination of 'http:' with '//' causes the error. I have not encountered any other combination of characters that causes the error.

System info:

PC with WinXP sp2, all latest microsoft updates. Mozilla Firefox latest update: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11

Any help appreciated,
Jasper
Comment 1 JeLuF 2007-12-23 09:04:10 UTC
Which web server are you using? Did you check the error log of the web server? 
Comment 2 jasper 2007-12-23 12:58:31 UTC
About the server: what information is relevant? I can see my webhost uses PHP 5.0.4 and I think it's Apache, if that means anything.
I try to see which version of MediaWiki I've got installed, but don't know where to look.
How do I check the error log?

As you can probably see, server technology is not really my forte :)
Comment 3 Aaron Schulz 2008-09-12 15:15:03 UTC
No recent activity and probably a local config issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links