Last modified: 2010-05-15 15:59:42 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 12045 - External Image Links doesn't work
External Image Links doesn't work
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Parser (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://www.mediawiki.org/wiki/Project...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-20 15:46 UTC by mGhassem Tofighi
Modified: 2010-05-15 15:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description mGhassem Tofighi 2007-11-20 15:46:58 UTC
As I wrote in above url in support desk I thought there is a bug in rendering page when an external image want to be used as an image link, you can see there is a problem here too :
http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:%24wgAllowExternalImages
Comment 1 Thomas Bleher 2007-11-25 18:08:58 UTC
It works fine in my test wiki (see http://pwiki.j-crew.de/wiki/Test2 )

Which version of MediaWiki are use using? Are you sure that you spelled the variable name correctly in LocalSettings.php?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links