Last modified: 2012-02-09 22:01:38 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 120 - Floating sidebar not working in Standard
Floating sidebar not working in Standard
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Interface (Other open bugs)
unspecified
All All
: Low normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
: 123 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-08-16 06:03 UTC by Timwi
Modified: 2012-02-09 22:01 UTC (History)
8 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-08-16 06:03:51 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=969908&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Nobody/Anonymous - nobody  2004-06-09 23:09


I'm using Opera 6.0 and the Standard skin.
My beloved floating sidebar (the reason I got a username in the first place) has stopped working. This is quite bad, as it means I have to scroll about to do anything (or lean across to the keyboard).

I know Opera 6.0 is useless for Monobook, but it's never had any problems with Standard before now, and I'm sure the floating sidebar has been working since the new software came online. Just not today.

Hope all is well, and this is just a glitch.

Thanks.
[[User:Nommonomanac]]

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-06-28 04:27
Sender: SF user vibber

Confirmed that it no longer works, with Opera 6.03/mac. Not
sure why...
Comment 1 Rowan Collins [IMSoP] 2004-08-16 23:36:35 UTC
*** Bug 123 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 kissall 2004-10-15 23:20:19 UTC
*** Bug 287 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Antoine "hashar" Musso (WMF) 2005-07-03 19:10:26 UTC
Please check with lastest opera browser and reopen this
bug if the issue still happen.

Works for me under mozilla firefox 1.04.
Comment 4 Chad H. 2010-02-16 23:27:57 UTC
Reopening, confirmed that this does not work in Opera 10 on OSX.
Comment 5 Happy-melon 2011-01-15 13:50:13 UTC
Do we really still support this skin any more?
Comment 6 Niklas Laxström 2011-01-15 14:10:11 UTC
Something has to be done either way.
Comment 7 Chad H. 2011-01-15 16:54:38 UTC
Until someone removes the skin, it's in core and should be supported.
Comment 8 Roan Kattouw 2011-01-19 19:44:02 UTC
WFM in trunk
Comment 9 Roan Kattouw 2011-01-19 20:49:49 UTC
...I think, if I understand the bug correctly.
Comment 10 Chad H. 2011-01-19 21:07:02 UTC
The bug was specific to Opera. I remember confirming that the sidebar did indeed not float like it should in Opera 10 when I posted comment 4
Comment 11 Mark A. Hershberger 2011-01-22 01:26:42 UTC
Chad, this seems skin-specific.  Which one were you using?
Comment 12 Chad H. 2011-01-22 01:41:59 UTC
Standard, as outlined by the bug summary.
Comment 13 Mark A. Hershberger 2011-01-25 01:51:35 UTC
By "Standard", do you mean "Vector" b/c I don't see any labeled "Standard".  Count this as my own ignorance.
Comment 14 Roan Kattouw 2011-01-25 01:59:57 UTC
(In reply to comment #13)
> By "Standard", do you mean "Vector" b/c I don't see any labeled "Standard". 
> Count this as my own ignorance.
?useskin=standard . No idea what the display name is.
Comment 15 Chad H. 2011-01-25 02:08:37 UTC
Classic in the UI.

It's sitting right in skins/Standard.php along with all the others.
Comment 16 Marcin Cieślak 2011-03-14 02:11:06 UTC
Just checked on 1.18alpha (r83865) with:

Opera/9.80 (X11; FreeBSD 9.0-CURRENT amd64; U; pl) Presto/2.7.62 Version/11.01

and it works fine.

Floating quickbar on the right side is:

#quickbar {
border-right:1px solid gray;
}
#quickbar {
padding:4px;
position:fixed;
right:0;
top:0;
}
#quickbar {
font-size:95%;
height:100%;
padding:4px;
visibility:visible;
width:140px;
z-index:99;
}

Fixed quickbar on the right side is:

#quickbar {
border-left:2px solid #000000;
position:absolute;
right:4px;
top:4px;
}

#quickbar {
font-size:95%;
height:100%;
padding:4px;
visibility:visible;
width:140px;
z-index:99;
}

Can anyone with Opera 10 for Mac confirm, if this is also happens for the Cologneblue skin?

Is the floating sidebar on the left not working? on the right? both?

Please check: 

a) standard (also known as "classic") skin, floating left
b) standard (also known as "classic") skin, floating right
c) cologneblue skin, floating left
d) cologneblue skin, floating right

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links