Last modified: 2011-11-27 13:33:34 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 11480 - Immediately after deleting a talk page, the discussion / talk link at the top of the page will still show as blue, rather than as red.
Immediately after deleting a talk page, the discussion / talk link at the top...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Lowest enhancement with 1 vote (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-09-28 02:29 UTC by Nick Jenkins
Modified: 2011-11-27 13:33 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Nick Jenkins 2007-09-28 02:29:53 UTC
Steps to reproduce:
* Create a new talk page, associated with an existing article page.
* Login as an administrator, and go to delete the page.
* Enter a reason, and click "Delete page".
* Says "Action complete", but the "discussion" action link at the top of the page is blue, indicating the page exists. Should be red.
* Click the discussion link. Now it appears as red.
Comment 1 Nick Jenkins 2007-09-28 02:31:48 UTC
Correction / clarification - this item:
* Login as an administrator, and go to delete the page.
Should say:
* Login as an administrator, and go to delete the talk page.
Comment 2 Jarry1250 2011-11-27 13:33:34 UTC
Couldn't recreate this using the steps provided, at least in Vector. Reopen if it#s still happening but I do vaguely recall a similar bug being closed a while back.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links