Last modified: 2010-05-15 15:33:00 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 1090 - Classic skins shows blank navigation links
Classic skins shows blank navigation links
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Interface (Other open bugs)
1.4.x
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-12-14 04:02 UTC by Taak
Modified: 2010-05-15 15:33 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments
fixes the bug for the classic skin (1.03 KB, patch)
2004-12-14 04:05 UTC, Taak
Details
fixes the bug for Cologne Blue (1.11 KB, patch)
2004-12-14 04:08 UTC, Taak
Details

Description Taak 2004-12-14 04:02:19 UTC
If the name of a navigation link is blank in Special:Allmessages, the Classic and Cologne Blue skins will try to 
print it anyway, unlike the other skins. So, with a default installation you will see a "-" in the quickbar links 
where "Site Support" was intended to be.

This bug is simple to reproduce: Create an account on test.wikipedia.org, and set your preferred skin to either of 
those two skins, and you will see a blank link in the quickbar links. Same result in my installation, unless you 
remove "Site Support" from $wgNavigationLinks, or define "sitesupport" in Allmessages.
Comment 1 Taak 2004-12-14 04:05:31 UTC
Created attachment 172 [details]
fixes the bug for the classic skin

Have only tested it on b2, but I see that the file hasn't changed in b3
Comment 2 Taak 2004-12-14 04:08:42 UTC
Created attachment 173 [details]
fixes the bug for Cologne Blue

Only tested on b2
Comment 3 Brion Vibber 2004-12-14 05:31:04 UTC
Whoops, I fixed these a few days ago but forgot to check it in. :P

Done.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links