Last modified: 2010-05-15 15:28:07 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 1082 - Link resolution in titles (for categories) doesn't work in diff
Link resolution in titles (for categories) doesn't work in diff
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
History/Diffs (Other open bugs)
1.3.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on: 1080
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-12-12 15:12 UTC by xmlizer
Modified: 2010-05-15 15:28 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description xmlizer 2004-12-12 15:12:25 UTC
here are two URL
http://fr.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Discussion_Utilisateur:Xmlizer&diff=0&oldid=1188825#Pour_Cat.C3.A9gorie:R.C3.A9publique_du_Congo_.3D

http://fr.wikipedia.org/wiki/Discussion_Utilisateur:Xmlizer#Pour_Cat.C3.A9gorie:R.C3.A9publique_du_Congo_.3D
one with a diff a one not

the one with the diff show the categorie page in red, as if she doesn't exist

the second show it in blue because she truely exist 

the problem appear in the content of edit summary too
Comment 1 Brion Vibber 2004-12-12 20:12:14 UTC
I can confirm that I'm seeing the red link on that page, and I'm not sure why. The page doesn't have a bad 
brokenlinks entry, and I cleared the page's parser cache (action=purge) and linkscc entries with no change 
visible.

I am unable to reproduce it on another page by duplicating the page contents. With luck it's a freak 
temporary database glitch and we will never see it again. :D

The edit summary problem is bug 1080, and is known to work in 1.4.
Comment 2 Brion Vibber 2004-12-12 20:18:53 UTC
I have now reproduced the bug: it's caused by the bad link in the edit summary (bug 1080) polluting the 
link cache before the page is rendered.

Can confirm that this bug is not present in 1.4, so resolving as fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links