Last modified: 2010-05-15 15:48:19 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10737 - Table data missing on first page view
Table data missing on first page view
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
1.9.x
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/wiki/List of ...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-29 11:38 UTC by Thor Malmjursson
Modified: 2010-05-15 15:48 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Thor Malmjursson 2007-07-29 11:38:11 UTC
The table on the page mentioned appears to be suffering from aproblem where upon the first page view, (i.e going straight to the article), the summary column is missing.  It does not refresh and show the whole page unless you click the discussion link, then return to the article.  I have modified the table format once to try and shift the problem, which cleared it on my machine (Win2000Pro/IE6.0.2800) but left the problem for the other collaborators on the article.  MathiasFox reports the error as being current on Mac (OS X/Firefox) and Lerdthenerd reports as current on IE (Version & System not yet specified).
Comment 1 Thor Malmjursson 2007-07-29 11:40:10 UTC
Also meant to say that the reason its been reported as All on Hardware and OS is that it crosses multiple types and I didn't know how to list it otherwise.  TAM
Comment 2 Thor Malmjursson 2007-07-30 12:01:28 UTC
I have now received a reply from the other user mentioned, Lerdthenerd, who has notified me that he is running Windows XP with IE 7 - He has described the bug as being one which shrinks the whole table down, deleting its contents - the table only reverts to normal when he goes to the associated talk page, then returns to the article.
Comment 3 Rob Church 2007-08-01 01:27:21 UTC
The column (third from the left) shows up fine for me using IE 7 (7.0.5730.11), and it's fine in Firefox (2.0.0.6) and Opera (9.21 build 8776) too.
Comment 4 Thor Malmjursson 2007-08-01 11:55:53 UTC
Well I don't experience the problem on the 3 systems I use, Rob, so what could be affecting these 2 users is a mystery to me.  I have one machine on Firefox 1.5.0 (Mandriva Linux), I.E 6 (Win2000Pro) and I.E6 on Win XP (6.0.2600).  

I will refer the 2 users to this bug, and get them to leave notes on it directly if its OK with you.  Thanks.
Comment 5 Chad H. 2010-04-05 22:40:30 UTC
Page seems to display fine now (some 3ish years later). Feel free to reopen if you can duplicate the original problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links