Last modified: 2007-07-23 19:17:48 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10670 - Searching for multiple imageinfos working incorrectly
Searching for multiple imageinfos working incorrectly
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 10662
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
API (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://www.mediawiki.org/w/api.php?ac...
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-23 19:15 UTC by Rob
Modified: 2007-07-23 19:17 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Rob 2007-07-23 19:15:51 UTC
Hopefully I understood the API docs correct and that I figured you can search for imageinfos of multiple images by passing more than one title.  

However, doing so yields erroneous results; the image info's appear under wrong image.  It looks like a list is not being emptied when searching for the the next imageinfo or something.

I picked out three random images from mediawiki here:

http://www.mediawiki.org/w/api.php?action=query&titles=Image:Attribute.png|Image:Texbox1.png|Image:Task_2.png&prop=imageinfo&iiprop=timestamp|user|url
Comment 1 Brion Vibber 2007-07-23 19:17:48 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 10662 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links