Last modified: 2004-08-21 23:33:37 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 106 - No Image links on description page
No Image links on description page
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 85
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
: 107 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-08-16 06:02 UTC by Timwi
Modified: 2004-08-21 23:33 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Timwi 2004-08-16 06:02:23 UTC
BUG MIGRATED FROM SOURCEFORGE
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=963763&group_id=34373&atid=411192
Originally submitted by Red Wolf (redwolf_ca)  2004-05-31 21:18


After the MediaWiki 1.3 upgrade, the pages that link to
the image are no longer listed under the "Image links"
section on the image description page.

------------------------- Additional comments ------------------------
Date: 2004-05-31 23:12
Sender: SF user vibber

Cannot reproduce this bug. I do see such links (example: http://
en.wikipedia.org/wiki/Image:Memorial_night.gif)

-------------------------------------------------
Date: 2004-06-01 00:33
Sender: SF user niteowlneils

Tested: Image:USS Skate (SS-305).jpg
Works for me on all 6 browsers, either skin.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-01 17:15
Sender: SF user redwolf_ca

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mt_Temple.jpg

This image is linked by:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Temple

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mount_Robson_South.jpg

Does not work on either Mozilla 1.7rc2/Mac OS X or Mozilla
1.6/win2k. I'm also using Monobook with a customized style
sheet although I can't see how that would make a difference.
is link by:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Robson

In both cases, the image description page does not show any
links for me under "Image links".
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-01 17:30
Sender: SF user redwolf_ca

For "Image:USS Skate (SS-305).jpg", I do see one image link
on it's image description page. I do notice though that it
was just uploaded on May 31. I have also just checked some
of the album covers for Pink Floyd and I don't see images
links for them either on the image description pages.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-01 20:20
Sender: SF user redwolf_ca

I've noticed that the comments I posted earlier today
(comment #3 - 09:15 my time) were out of sequence (I had a
local system problem whiile creating them). Here is the
correct order:
-----

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mt_Temple.jpg

This image is linked by:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Temple

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mount_Robson_South.jpg

is linked by:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Robson

In both cases, the image description page does not show any
links for me under "Image links".

Does not work on either Mozilla 1.7rc2/Mac OS X or Mozilla
1.6/win2k. I'm also using Monobook with a customized style
sheet although I can't see how that would make a difference.

-------------------------------------------------
Date: 2004-06-02 00:37
Sender: SF user jeluf

works after resaving Mount Temple. Apparently some links
have not been updated.
-------------------------------------------------
Date: 2004-06-12 09:40
Sender: SF user redwolf_ca

So there are no plans to rebuild the image links table? It
seems that any images uploaded before the 1.3 upgrade have
been affected unless the referencing page has been re-saved
since then.
Comment 1 Addicted 2004-08-16 13:33:35 UTC
*** Bug 107 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Timwi 2004-08-17 17:04:26 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 85 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links