Last modified: 2007-11-06 10:08:08 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10450 - Thumbnails not working any more
Thumbnails not working any more
Status: RESOLVED INVALID
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
File management (Other open bugs)
unspecified
All All
: High major (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-03 14:15 UTC by Huji
Modified: 2007-11-06 10:08 UTC (History)
0 users

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Huji 2007-07-03 14:15:10 UTC
This code:

[[Image:Old ladder inside Carlsbad Cavern-57.JPG|thumb|Old ladder inside a [[cave]]]]

Is not showing any image. However, this one works:

[[Image:Old ladder inside Carlsbad Cavern-57.JPG|thumb|180px|Old ladder inside a [[cave]]]]

It was first brought to my attention on Simple Enlglish Wikipedia but is not limitted to that wiki. I haven't found any other image which breaks like this. As there are possibly many cases where "thumb" command is used without a size definition, I am marking this bug as major.
Comment 1 Brion Vibber 2007-07-03 18:35:42 UTC
This is one of the general image generation and/or caching issues. I'm going to mark this as INVALID since it's covered elsewhere.

Purging the image generally takes care of it; confirmed for this one.
Comment 2 Huji 2007-08-09 21:07:53 UTC
We've got a similar problem with Image:AlysonMichalka1.jpg (from commons) on Alyson Michalka. I tried "action=purge" on both Simple En WP and the commons, but it didn't solve it for me. I'm reopening this bug, seeking your attention, and if possible, advising me on how to solve similar issues myself later.
Comment 3 Huji 2007-11-06 10:08:08 UTC
Seems like the http://commons.wikimedia.org/w/thumb.php?action=purge&f=file_name.ext&w=250 trick mentioned on bug 2888 solves this problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links