Last modified: 2007-06-21 11:41:49 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10325 - Special:Listusers form breaks for those not using Pretty urls
Special:Listusers form breaks for those not using Pretty urls
Status: RESOLVED FIXED
Product: MediaWiki
Classification: Unclassified
Special pages (Other open bugs)
1.11.x
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-21 11:03 UTC by Daniel Friesen
Modified: 2007-06-21 11:41 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Daniel Friesen 2007-06-21 11:03:37 UTC
On Special:Listusers (and unfortunately some other extensions) on some small wiki when you enter the form on /somedirectory/index.php?title=Special:Listusers but when submitted you get sent to something along the lines of /somedirectory/index.php?target=&group=.

This is a result of the fact that the form uses the get method. Because wiki not using pretty urls have the title in the query this is put into the action. But most browsers may ignore the get portions in the action if the method is get instead of post. This causes the title=Special:Listusers to be ignored for sites not using pretty urls and therefore causes the Special:Listusers page on all sites not using them to be broken and always send the person to the mainpage when they try to search for a user.

This should be fixed by adding something like this:
			Xml::hidden( 'title', $self->getPrefixedURL() ) .

Right below the line:
		$out  = Xml::openElement( 'form', array( 'method' => 'get', 'action' => $self->getLocalUrl() ) ) .
Comment 1 Rob Church 2007-06-21 11:41:49 UTC
Fixed in r23155.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links