Last modified: 2007-06-11 22:13:49 UTC

Wikimedia Bugzilla is closed!

Wikimedia has migrated from Bugzilla to Phabricator. Bug reports should be created and updated in Wikimedia Phabricator instead. Please create an account in Phabricator and add your Bugzilla email address to it.
Wikimedia Bugzilla is read-only. If you try to edit or create any bug report in Bugzilla you will be shown an intentional error message.
In order to access the Phabricator task corresponding to a Bugzilla report, just remove "static-" from its URL.
You could still run searches in Bugzilla or access your list of votes but bug reports will obviously not be up-to-date in Bugzilla.
Bug 10213 - English Wikipedia tries to load deleted image on Commons
English Wikipedia tries to load deleted image on Commons
Status: RESOLVED FIXED
Product: Wikimedia
Classification: Unclassified
General/Unknown (Other open bugs)
unspecified
All All
: Normal minor (vote)
: ---
Assigned To: Nobody - You can work on this!
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:So...
: crosswiki
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-06-11 02:29 UTC by Jesse Viviano
Modified: 2007-06-11 22:13 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Web browser: ---
Mobile Platform: ---
Assignee Huggle Beta Tester: ---


Attachments

Description Jesse Viviano 2007-06-11 02:29:57 UTC
This image was deleted on the English Wikipedia and the Wikimedia Commons. However, the English Wikipedia tries to load the Commons image, which is deleted, whenever a link to [[:Image:Sonic.jpg]] is clicked on. The link also shows that the image exists by being a blue/purple link. I tried undeleting and redeleting the image on the English Wikipedia, and that did not flush the bug in the database.
Comment 1 Aaron Schulz 2007-06-11 03:38:21 UTC
Since the image does not show on commons, it must not be in the oldimage table, so the history and such on en wikipedia must be due to some bad image caching likely.
Comment 2 Jesse Viviano 2007-06-11 04:47:19 UTC
Another example of this behavior is at [[Image:HOU002.jpg]].
Comment 3 Aaron Schulz 2007-06-11 22:13:49 UTC
Local configuration issue, fixed by Tim.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.


Navigation
Links